Отзыв о Renault Logan 2010 года
Renault Logan
2010
, пробег - 48055 км, двигатель - 1.4 бензин + ГБО, комплектация - З ГБО
Автор: Андрей (Украина, Верховина) 17.02.2013
При купівлі автомобіля вибір був невеликий за 12500 USD хотілося тільки новий автомобіль б-у є б-у. Нове є нове хто б і що неговорив, коли сідаєш в нове авто всетаки відчуваєш що береш і уникаєш цілий ряд ризиків. Лада була 110 не цікаво, на авто середньго класу потрібно було 15-18 тис USD. Що вже аж ніяк нехотілося витрачати, особливо розуміючи наші умови експлуатації авто. В автосалоні були представлені Реношки седани в двох комплектаціях я вибрав авто без кондішина але з ГБО, думав буде економніше, бо ціна на газ була 5.30 на момент купівлі авто в лютому 2011 року. Враження були просто чудові так я розумів що беру і для чого, Рено Логан машина груба і строга добитися якихось емоцій від водіння це не по адресу, це авто розробляли не люди а компютер щоб було дешево і надійно. Мета всетаки була досягнута, бо авто вийшло набагато краще за машини конкуренти по ціні Ваз.заз.кіа та решту марок аж ніяк неможуть зрівнятися з рено логан. На мою думку це авто є ідеальним супунтиком на кожен день. Це є моя власна думка! Плюсы автомобиля: Високий кліренс, великий багажник та салон, гарне світло фар, витривала ходова. Минусы автомобиля: Я знав що беру))) Совет покупателю: Якщо купляти Логан то базу з 1.6 мотором, передніми противотуманками, бажано колеса R15, все решту залежить від розміру кошелька. Обслуговуватись тільки на офіційній гарантії. Обсуждение отзыва |
Renault Scenic
2012